Kolmion muuttopaketti

413,55 

Täyden palvelun muuttopaketti kolmiolle: sisältää muuttoauton, kaksi muuttomiestä ja 40 muuttolaatikkoa. Optiot lisäapuun, siivoukseen, kalusteasennukseen ja pakkaukseen. Muuton hinta alkaen 519,00 €. Suositellaan noin. 60-80 m2 asunnon muuttoon.

Osasto:

Kuvaus

Kolmion muutto – Täyden palvelun muuttopaketti

Tee muutostasi stressitön kokemus valitsemalla meidän Kolmion muuttopaketti. Tämä kattava palvelu sisältää muuttoauton ja kaksi kokenutta muuttomiestä, jotka huolehtivat kaiken siirrosta tehokkaasti ja turvallisesti. Pakettiin sisältyy 2 x 6 tuntia tehokasta muuttopalvelua, mikä kattaa yleisimmät kolmion muuttojen tarpeet. Lisäksi tarjoamme 40 muuttolaatikkoa käyttöösi viikoksi ilman lisäkustannuksia. Tämä on täydellinen valinta, kun haluat varmistaa, että kaikki sujuu vaivattomasti muuttopäivänä.

Hinta: 519,00 € (sis. ALV 25,5%)

Valinnaiset lisäpalvelut:

  • Lisäkantaja: Tarvitsetko enemmän apua? Saat kolmannen kantajan 6 tunniksi hintaan 159,00 €
  • Siivouspalvelu: Anna meidän huolehtia loppusiivouksesta. 5 tuntia siivouspalvelua hintaan 149,00 €
  • Kalusteasennus: Kalusteet paikoilleen ilman vaivaa. 5 tuntia asennuspalvelua hintaan 190,00 €
  • Pakkausapu: Ammattitaitoista pakkausapua 4 tunniksi hintaan 99,00 €

Voit yhdistää kaikki nämä palvelut ja varmistaa, että muuttopäiväsi sujuu ilman stressiä. Kaikki palvelut yhteensä: 1 116,00 €.

Tämän palvelun tiedoissa on kerrottu, kuinka kauan kukin palvelu kestää enimmillään. Mikäli muutto kestää pidempään, ylimenevä osuus veloitetaan toteutuneen mukaisesti. Tämä mahdollistaa joustavuuden muuttopäivänä ilman huolta yllättävistä lisäkustannuksista.

Ylimenevä osuus voidaan maksaa kätevästi paikan päällä maksukortilla, tai vaihtoehtoisesti saat laskun sähköpostiisi, jolloin voit maksaa sen myöhemmin. Tämä tekee palvelusta joustavan ja mukautuvan juuri sinun tarpeisiisi.

Lisätiedot

Optio1

Lisäkantaja 4h

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kolmion muuttopaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *