Yleistä

1. Sopimuksen Osapuolet

Nämä sopimusehdot koskevat All in One Logistics Oy(Y-tunnus: 3132994-1), myöhemmin ”palveluntarjoaja”, ja asiakkaan, myöhemmin ”asiakas”, välistä sopimusta.

2. Palvelut

Palveluntarjoaja tarjoaa muutto- ja kuljetuspalveluita sekä niihin liittyviä lisäpalveluita ja tuotteita. Tarkempia tietoja palveluista löytyy palveluntarjoajan verkkosivuilta osoitteesta https://onelogistics.fi.

3. Palvelun Varaaminen

Asiakas voi varata palvelut palveluntarjoajan verkkosivujen kautta tai suoraan ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaan. Varausta tehdessä asiakas voi maksaa koko varauksen summan heti verkkokaupassa tai vaihtoehtoisesti maksaa varausmaksun, joka on 20% tilattujen palveluiden kokonaishinnasta.

4. Peruutusehdot

Palveluiden peruutus on tehtävä vähintään 24 tuntia ennen sovittua palvelun ajankohtaa. Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen, palveluntarjoajalla on oikeus pitää varausmaksu.

5. Maksuehdot

Palveluista veloitetaan hinnaston mukaisesti. Asiakkaalla on mahdollisuus maksaa palvelut joko kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä tai maksaa varausmaksu, jonka määrä on 20% tilattujen palveluiden hinnasta. Loppusumma on maksettava viimeistään palvelun suorittamisen yhteydessä. Loppuosuuden voi maksaa paikan päällä joko maksukortilla tai käteisellä. Loppuosan voi maksaa myös laskulla edellyttäen, että asiakkaalla ei ole maksuhäiriöimerkintöjä.

6. Asiakkaan Velvollisuudet

Asiakas on vastuussa siitä, että:

7. Erityisehdot

8. Viivästykset ja Odotusajat

Mikäli palveluntarjoaja myöhästyy sovitusta aikataulusta, palveluntarjoaja pyrkii ilmoittamaan viivästyksestä asiakkaalle mahdollisimman pian. Jos viivästys johtuu asiakkaasta (esim. tavaroiden pakkaus ei ole valmis), palveluntarjoajalla on oikeus veloittaa ylimääräisestä odotusajasta tuntiveloituksen mukainen lisäkorvaus.

9. Ylivoimainen Este

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa sopimuksen täyttämisen estymisestä ylivoimaisen esteen (force majeure) vuoksi, kuten lakko, luonnonmullistus, sota tai muu ennalta arvaamaton ja hallitsematon tilanne. Tällöin kummallakin osapuolella on oikeus purkaa sopimus ilman vahingonkorvausvelvollisuutta.

10. Vahingonkorvaukset

Palveluntarjoaja vastaa kuljetusvahingoista, jotka johtuvat palveluntarjoajan huolimattomuudesta. Palveluntarjoajan vastuu rajoittuu aina palvelun hintaan, ellei toisin ole erikseen sovittu.

11. Riitojen Ratkaisu

Sopimukseen liittyvät riidat pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Mikäli yhteisymmärrykseen ei päästä, riidat käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.

12. Sovellettava Laki

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

13. Yhteystiedot

All in One Logistics Oy
Y-tunnus: 3132994-1
Lampputie 12, 00750 Helsinki
info@onelogistics.fi
044-9709 725

Nämä ehdot on päivitetty 17. syyskuuta 2024.

Tietosuojaseloste (GDPR)

1. Rekisterinpitäjä

All in One Logistics Oy
Y-tunnus: 3132994-1
Lampputie 12, 00750 Helsinki
info@onelogistics.fi
044-9709 725

2. Käsiteltävät Henkilötiedot

Rekisterinpitäjä käsittelee asiakkaiden henkilötietoja, joita ovat:

3. Henkilötietojen Käsittelyn Tavoite

Henkilötietoja käsitellään seuraaviin tarkoituksiin:

4. Oikeusperuste Henkilötietojen Käsittelylle

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on asiakassuhteen hoitaminen ja palvelun toteuttaminen. Markkinoinnin osalta tietojen käsittely perustuu asiakkaan suostumukseen.

5. Henkilötietojen Säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeellista asiakassuhteen hoitamiseksi tai lain vaatiman ajan, kuten kirjanpitoaineiston säilyttämiseksi.

6. Henkilötietojen Luovutus

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan suostumusta, paitsi silloin, kun se on välttämätöntä palvelun toimittamiseksi (esim. maksupalveluntarjoajille) tai lain niin vaatiessa.

7. Rekisteröidyn Oikeudet

Asiakkaalla on oikeus:

8. Tietojen Suojaus

Henkilötiedot suojataan teknisin ja organisatorisin keinoin siten, että luvattomat henkilöt eivät pääse käsiksi tietoihin.

9. Yhteystiedot Tietosuoja-asioissa

Kaikissa tietosuojaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään:

Tämä tietosuojaseloste on päivitetty 17. syyskuuta 2024.

fiFinnish
× Chat